info@juttersflora.nl Dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur!

Activiteiten

Een verrassende Tesselse beleving
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Voorjaarsvakantie-activiteiten

Kinderdag

Op deze dag zijn er in juttersmuseum Flora veel leuke extra activiteiten voor kinderen. Er is van alles te doen: er kan geknutseld worden: maak van gejutte spullen bijvoorbeeld een waxinelichthouder, een Texelplankje of mobiel. Voor de kleintjes is er een leuke kleurplaat om te kleuren en voor de kinderen is er gratis limonade. Ook hebben wij een speurtocht door het museum, zijn er diverse spelletjes en kinderen kunnen zich prima vermaken in onze leuke speeltuin.

Stoere Juttersverhalen

Om 11.00 uur (of 14.00 uur) start in Juttersmuseum Flora een spannende en afwisselende jutterspresentatie over het jutten.

Deze informatieve presentatie is voor jong en oud. De jutters van Flora vertellen hun boeiendste en spannendste verhalen. Maak kennis met de jutterij. Wat is jutten? Wanneer ben je jutter en…wat vindt je allemaal op het strand?

Knutselen in de jutterswerkplaats

Kom vandaag in onze werkplaats knutselen. Versier met gejutte spulletjes en schelpen een leuk vaasje of maak een flessenpost. Zo maak je je eigen Texel-souvenir. Onze jutterswerkplaats is open van 11.00 tot 15.00 uur.